C) recommendations made out of info is right

16) The new AIS need is regulation to ensure Good) shelter and you may supply of investigation. B) product sales efforts fits corporate specifications. D) both A beneficial and you can C Respond to:Webpage Ref: 10Objective: Reading Mission 6Difficulty : EasyAACSB: Analytic17) A modification of the newest AIS that makes information easier available and you may acquireable within this an organization is most likely in order to very first dictate brand new An effective) organizational people. B) customers. C) exterior financial statement users. D) design pastime. Answer:Page Ref: 13Objective: Studying Goal 7Difficulty : EasyAACSB: Analytical

C) the activities that provide article-marketing service so you can customers

18) The entire process of carrying out worthy of getting customers ‘s the outcome of nine facts one to function a good A) worthy of strings.B) successful procedure. C) effective business. D) help system. Answer:Webpage Ref: 13Objective: Reading Objective 8Difficulty : EasyAACSB: Analytical

19) The value strings style is made from two types of circumstances also known as An excellent) number 1 and you will help. B) first and supplementary. C) assistance and value. D) technology and assistance. Answer:Webpage Ref: 13-14Objective: Learning Mission 8Difficulty : ModerateAACSB: Analytical

B) increasing the high quality and reducing the costs of products otherwise attributes

20) And this of the following is actually an initial activity about worth chain? A) structure B) technology C) to buy D) revenue and you may sales Respond to:Page Ref: 14Objective: Discovering Goal 8Difficulty : EasyAACSB: Analytic21) For the worthy of strings study, what is the interest away from organizing the latest beginning of products so you can customers entitled? A) outbound logistics B) inbound logistics C) delivery D) delivery Answer:Webpage Ref: 14Objective: Training Mission 8Difficulty : ModerateAACSB: Analytical

22) A keen AIS will bring well worth because of the A) improving products or services due to pointers you to increases quality and you can reduces costs. B) getting quick and you will reliable information so you’re able to decision manufacturers. C) carrying out services. D) both A good and you will B Answer:Web page Ref: trueview hack 11Objective: Understanding Purpose 6Difficulty : EasyAACSB: Analytical

23) Inside the Part step 1, Figure step one-4 suggests the factors you to dictate the appearance of AIS. The latest diagram reveals good bi-directional arrow between the organizational community and the AIS. The reason for that it two-way interchange anywhere between business society and you may AIS try A good) that AIS ought not to determine the prices of the business society. B) while the company’s community affects the fresh AIS, basically the AIS impacts the new organizations culture of the managing the circulate of information in the business. C) considering the import out of managers between the two business points. D) the fresh new AIS has an effect on the new businesses secret tips. Answer:Page Ref: 13Objective: Discovering Purpose 7Difficulty : EasyAACSB: Analytic24) A good example of inbound logistics would put A beneficial) those activities you to definitely changes enters into latest products or services. B) the actions that will customers to get the brand new organization’s facts otherwise services. D) those activities consisting out of researching, space, and you may publishing the information presented made use of due to the fact inputs of the company to create products and you will/otherwise attributes they offers. Answer:Web page Ref: 13Objective: Studying Mission 8Difficulty : EasyAACSB: Analytic

25) A good example of how an enthusiastic AIS is used to share with you degree in this an organisation was A) the use of a business database to help professionals identify the brand new associated professionals who can deal with a specific visitors. B) the effective use of notebooks to gain access to a system getting chatting worldwide. C) the fresh new track of creation gadgets to watch for problems. D) the aid of area-of-sale data to choose gorgeous-selling affairs. Answer:Page Ref: 11Objective: Studying Objective 6Difficulty : ModerateAACSB: Analytic

26) That passion into the worthy of strings is actually browse and advancement. This craft are recognized as a great A good) firm structure hobby. B) hr craft. C) technology activity. D) to purchase passion. Answer:Web page Ref: 14Objective: Studying Mission 8Difficulty : ModerateAACSB: Analytic27) If the AIS brings recommendations inside the a prompt and you will precise fashion, it really stands for-instance out of An effective) improved decision-making. C) boosting performance. D) all aboveAnswer:Web page Ref: 11Objective: Studying Goal 6Difficulty : EasyAACSB: Analytic

0 Shares:
Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *